Tietoja Kaspersky VPNista

Joillakin alueilla VPN-yhteyden käyttö on oikeudellisesti säänneltyä. Saat lisätietoja tästä artikkelista.

Kaspersky VPN piilottaa oikean sijaintisi ja salaa laitteesi kaiken lähetettävän ja vastaanotettavan tiedon.

Miten se toimii

Julkiset Wi-Fi-verkot voivat olla huonosti suojattuja. Wi-Fi-verkko voi käyttää esimerkiksi haavoittuvaa salausprotokollaa tai suosittua Wi-Fi-verkon nimeä (SSID). Kun teet ostoksia Internetissä suojaamattoman Wi-Fi-verkon kautta, salasanasi ja muut luottamukselliset tietosi voidaan siirtää ilman salausta. Hakkerit voivat siepata luottamukselliset tietosi, selvittää pankkikortin tietosi ja käyttää sitten rahojasi.

Sovellus tarkistaa verkon, kun yhteys Wi-Fi-verkkoon muodostetaan. Jos Wi-Fi-verkko on suojaamaton, sovellus kehottaa sinua ottamaan käyttöön suojatun yhteyden erikseen määrätyn virtuaalipalvelimen kautta. Tällä tavalla sovellus lähettää ja vastaanottaa tietosi salatun suojatun yhteyden välityksellä. Tämä prosessi takaa, että kukaan muu Wi-Fi-verkon käyttäjä ei voi siepata yksityisiä tietojasi.

Hyödyt

Kaspersky VPN tarjoaa seuraavat hyödyt:

Oletusarvoisesti sinulla on käytössäsi Kaspersky VPN:n ilmaisversio. Voit vaihtaa laajennettuun versioon.

Nyt voit käyttää VPN-yhteyttä päivitetyssä kaikenkattavassa sovelluksessa – Kaspersky app for Android. Tässä sovelluksessa on kaikki mitä tarvitset turvallisuutesi ja yksityisyytesi varmistamiseen ja se sisältää myös kaikki muut Kaspersky Security Cloud- ja Kaspersky VPN Secure Connection -ominaisuudet.

Kun asennat Kaspersky-sovelluksen, napauta VPN ja siirrä VPN-asetukset noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Kun nämä asetukset on siirretty, VPN toimii Kaspersky-sovelluksen kautta. Samalla VPN-toiminnot lakkaavat toimimasta Kaspersky Security Cloudissa ja Kaspersky VPN Secure Connectionissa, ja voit poistaa nämä sovellukset.

Suojattu yhteys katkeaa automaattisesti, kun VPN-asetukset siirretään Kaspersky-sovellukseen.

Jos haluat siirtää VPN-asetuksia, molempien sovellusten tulee olla yhdistettynä samaan My Kaspersky -tiliin. Jos sinulla on useita tilauksia ja haluat käyttää niitä samanaikaisesti, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun.

Voit muuttaa mielesi ja käyttää Kaspersky VPN Secure Connectionia Kaspersky-sovelluksen sijaan. Asetuksia ei kuitenkaan voida siirtää takaisin Kaspersky-sovelluksesta. Jos päätät jatkaa Kaspersky Security Cloudin tai Kaspersky VPN Secure Connectionin käyttöä, sinun on määritettävä VPN-asetukset manuaalisesti.

Tietoja tilauksesta

Jos sinulla on My Kaspersky -tili ja rajaton tilaus Kaspersky VPN Secure Connection -palveluun, voit kirjautua sisään Kaspersky-sovelluksessa ja käyttää tilausta.

Jos käytit anonyymiä tilausta Kaspersky VPN Secure Connection -sovelluksessa, sinun on muodostettava yhteys My Kaspersky -tiliisi. Tämän seurauksena tilauksesi deanonymisoidaan.

VPN-yhteyden käyttöä voi olla säädelty paikallisessa lainsäädännössä. Voit käyttää VPN-yhteyttä vain sen käyttötarkoituksen mukaisesti ja loukkaamatta paikallista lainsäädäntöä.